top of page
Search

COINBASE EFEKT

Cijena Dogecoin-a porasla je za više od 20% nakon što ga je vodeća kripto burza #Coinbase uvrstila na svoju profesionalnu platformu za trgovanje.

Korisnici #CoinbasePro sada će moći kupovati i prodavati kriptovalutu nadahnutu memom od 3. lipnja, nakon brojnih poziva i pritiska "#dogecoin zajednice" da je uvrste.


Ovo nije prvi put da jedna kriptovaluta doživi ogroman rast nakon što ga Coinbase uvrsti u svoju Pro platformu.

Ovaj fenomen se zove “Coinbase efekt”.

Prosječni rast 📈 određene kriptovalute nakon što se uvrsti je 91% 👀 (*Podatak je uzet od kriptoistraživačke tvrtke Messari).


Choose from 8 stunning layouts

Naravno, dok čitaš ovo, pitaš se "kako saznati koja je sljedeća valuta koju će Coinbase uvrstiti?” 🤔

👉Evo dva savjeta s kojima ćeš biti u korak s vremenom i možda unaprijed saznati tu informaciju:

Twitter je mjesto gdje kao kriptoinvestitor moraš biti prisutan. Prve informacije najčešće kreću od tamo. Coinbase ima više računa na Twitter, a ovdje su neki od njih: @coinbase @CoinbaseNews @CoinbasePro

Kako bi mogli unaprijed ulagati u jednu kriptovalutu nije nužno imati Coinbase račun. Bitna je informacija, a mijenjačnica na kojoj ćeš kupiti je irelevantna.

Većina nas čak NE preferira Coinbase jer ima puno MANJI izbor valuta nego Binance. r

Razlog popularnosti Coinbase-a su korisnici iz SAD, gdje je "binance.com" zabranjen (politički interesi Kina-SAD) 🇺🇸🇨🇳


Isti efekt nakon uvrštenja neke kriptovalute vrijedi za Binance.com. Jedino što je možda kod njih taj efekt manje izražen.

Unatoč tome, Binance je definitivno jedan ogroman projekt koji nudi puno više nego samo trgovanje kriptovalutama, o čemu ćemo vam pričati nešto kasnije.

Predlažemo svima da otvore račun na Binance i istraže njegove mogućnosti. Mi ćemo vam objasniti kako funkcionira sama platforma kroz naše iduće objave, tako da nema veze ako si novi u ovome svemu, prati dalje i naučiti ćeš sve od nas 👍😉


KREIRAJ RAČUN NA BINANCE!

Iskoristi ovaj 👆 link za otvaranje računa na Binance. Otvaranje računa je BESPLATNO, a uz gore navedeni link tebi se uvijek vraća 10% iznosa od provizije koju Binance naplaćuje kao uslugu transakcije (cash return) 💰

*Napomena: ovo nije financijski savjet3 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page