top of page
Search

👋 Pozdrav našoj crypto zajednici! 👋

👉 U ovoj poruci želimo vam najaviti nekoliko super stvari koje možete očekivati u bliskoj budućnosti ‼️

🤔 Svjesni smo da se u našoj zajednici nalaze ljudi različitih startnih pozicija u pogledu znanja i vještina vezanih uz kriptovalute, ali moramo razumijeti da ne možemo posvetiti ovaj kanal osnovama i početnoj teoriji, jer se tržište toliko brzo razvija i događa svake sekunde, da bi propuštali nevjerovatne prilike koje se odvijaju upravo sada.


Zato vam ovim putem najavljujemo dva noviteta 👇


✨ Prvi novitet koji smo vam pripremili je naš #BESPLATAN pdf file pod nazivom: "10 savjeta koji će vam pomoći UŠTEDITI i ZARADITI novac" kao kripto-investitor. Kako sam naziv kaže, ovo je MUST HAVE znanje i potičemo vas da se bacite na čitanje čim prije moguće ✨


✨ Iduće što vam želimo predstaviti je naš genijalan ebook pod nazivom "Kripto Start-up" koji će vam biti step-by-step vodič, tj. GPS koji će vas voditi od samog početka do prvih dobrih investicija, koje će naravno rezultirati vašim prvim profitima.

(Idealno za početnika koji ne želi učiniti krive korake unutar kripto svijeta!) ✨


Oba proizvoda pronaći ćete na našoj web stranici koju ćemo uskoro lansirati i službeno objaviti ovdje 💪


Za kraj, objaviti ćemo vam raspored objava unutar ovog kanala kako bi vas postepeno educirali o svemu što je relevantno i bitno za znati/razumijeti vezano uz kripto svijet.

⚠️ Uključite obavijesti ove grupe i slobodno pozovite vaše prijatelje i obitelj koji također žele biti, u najmanju ruku, educirani u pogledu kriptovaluta, koje će biti glavni način investiranja i promijeniti monetarni sustav plaćanja u budućnosti 👌😎


*Napomena: ovo nije finacijski savjet

5 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page