Search

Kako se pripremiti za Bull Run?

Već najavili, očekuju nas dva (možda tri) zelena mjeseca.


Zašto smo sigurni u to?

U nekoliko navrata spominjali smo "Bitcoin Halving" (Detaljnije o tome na linku https://www.crypto-balkan.com/post/bitcoin-ciklusi ), te znamo da, povijesno gledano, BTC ima jako slično, čak identično, ponašanje povodom tog procesa.


Dakle, ukoliko već imamo indikatore koji nam govore kako se BTC ponašao prije 4 godine, otprilike možemo procijeniti što nas čeka sada


Želimo vas unaprijed obavijestiti da će sljedeći period biti jako konfuzan, euforičan i riskantan. U ovom periodu odrediti će se tko je ozbiljan investitor, a tko je zapravo samo došao prokockati plaću.


Radi nekog ugleda i povjerenja kojeg naša grupa želi KREIRATI kod vas, želimo da ste spremni i da svaki od vas nakon ovog bull run-a postane znatno bogatiji nego što je bio prije


Dati ćemo vam savjete u nekoliko točaka, oslanjajući se na prethodni bull run 2017, kako bi znali što vas čeka:


Svaki bull run kreće na isti način: Bitcoin znatno raste / Slijede ga ostalih top 20 altcoin-ova / MikroCaps(altcoin-ovi sa manje od 500Mil MarketCap) eksplodiraju.


  • Bull Run je sličan eksponencijalnom rastu

  • Povijesno je pokazano da može trajati 2 do 4 mjeseca.

  • Fear and Greed index pokazuje "GREED"


Tokom Bull Run-a svaka osoba koja ima barem 20 kn u đžepu htjeti će uložiti misleći da je to prilika života. Počet ćete čuti kako svaka osoba priča o kripto valutama - dida, baka, susjed, čika na tržnici, itd. - to jest, svaka osoba koja zapravo nema pojma o čemu priča. Ovo je jako bitna stavka. Zašto? Ja to zovem "Društveni indikator" i on govori o tome da je tema o čemu se priča jako saturirana. Ovaj indikator je povezan sa zadnjom točkom te pokazuje da je jako blizu kraj. Vrijeme je za pokupiti se i pobjeći. Konkretno predlažemo da u ovom trenutku sav svoj portfolio konvertirate u Stablecoin-ove (više o njima na linku https://www.crypto-balkan.com/post/blog-stabilne-kripto-valute ), po mogućnosti USDC/DAI/UST, možete birati što vam je dostupno za kupiti. Time ćete osigurati svoje investicije.


Svaki Bull Run popraćen je naglim padom - Ovaj dio, u kripto slangu, se zove "čišćenje tržišta" ... ovo će sada zvučiti ružno, al' tako je kako je... Zato što pad uzrokuju imučni kripto investitori koji prodaju naglo veliki dio njihovih portfolia ili čak sve. Time svi ljudi o kojima smo pričali u prethodnoj točci ostanu sa valutama koji više nemaju vrijednost, te su IZBAČENI iz tržišta. Nažalost, "ti ljudi" čine skoro pa 90% svih kripto investitora.


Dakle, ukoliko ste pročitali sve, a nadam se da jeste, shvatili ste da je ovo ozbiljna stvar te da kraj Bull Run-a zna biti moralno prljav.

Želim da pročitate sljedeće članke kako bi imali bolji uvid u ovaj proces. Zato što je nemoguće to sve u jednu objavu strpati. A isto tako, kad dođe trenutak želimo da ste SPREMNI.


15 views0 comments

Recent Posts

See All