top of page
Search

TOP 10 KRIPTO LIČNOSTI ZA PRATITI NA TWITTERU !


Po našem mišljenju Twitter je zakon!

Pogotovo za sve nas koji smo željni instant informacija, ali naravno ne bilo kakvih informacija...📬

U ovoj objavi pripremili smo top 10 najboljih account-a za pratiti na twitter-u te obrazloženje svakog od njih...Pa krenimo:

@brian_armstrong

Osnivač Coinbase-a.

Čovjek ima uvid u stvari koje mi ne primjećujemo jer on gleda iz druge perspektive. Iako je dosta rezerviran oko davanja mišljenja, vrijedi ga pratiti.

@imBagsy

Običan smrtnik, al je zabavan. Između ostalog zalaže se za nas "manje investitore" koje želimo nešto postići u svijetu kriptovaluta, ali možda još neznamo kako. Između ostalog ima dobar nos za signale.

@VitalikButerin

Suosnivač Ethereum-a. Premda je čudak svoje vrste, mislimo da nema potrebe objasniti zašto trebaš njega pratiti pošto je sam Ethirium tu gdje je...

@CryptoDonAlt

Tehničke analize (i tu i tamo koji dobar meme).


@cz_binance

Osnivač Binance-a. Legenda. Nakon što su krenuli prijetiti Binance sa regulativama, objavio je jedan selfie s kravatom i napisao “Jesam li dovoljno reguliran sada”. To znači imati muda.

@CryptoGodJohn

Još jedan obični smrtnik. Zašto njega pratiti? jer je smiješan… ali pravi razlog je taj što pozna tržište jako dobro jer je prošao već nekoliko Bitcoin ciklusa. Voli istražati i pronaći dobre projekte u ranim fazama.

@APompliano

Poznati investitor, ne samo u kripto nego i u puno drugim sferama. Uložio je sve zajedno +200MIL u startup-ovim između njih nekoliko su Uber, AirBNB, Slack, itd.


@chamath

Isto tako poznati investitor. U jednom trenutku 2011. godine, zajedno sa par prijatelja, imao je 5% cijelokupne Bitcoin cirkulacije… ne želite znati koliko bi to bilo vrijedno danas. Uglavnom, večinu je prodao, al zato je naučio nešto od toga. Ima jako sofisticirano mišljenje i nama osobno jedan je od najdražih investitora.


@LomahCrypto

Čovjek koji se u mirovinu poslao sa 26 godina odnoseći dobre odluke. Amen.


@tyler

Zajedno s njegovim bratom blizancem su kreirali Facebook, prije nego što ga je Zuckerberg ukrao od njih. Bitcoin miljarder. Rani investitor.


Uživajte!

9 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page