Search

Vidite li PRILIKU za sebe u obrascu ponašanja BTC zadnjih 8 godina?Sa slike (iznad) možemo vidjeti da razina cijene do koje je BTC imao padove samo raste i raste. Što to znači? 🤔

To znači da sve više novca 💰 ulazi i ostaje unutar tržišta, jer bi u suprotnom pad uvijek bio jednak onom iz 2013. godine 📉

👉 Ako uzmemo u obzir obrazac ponašanja cijene kroz povijest, ono što možemo očekivati je da trenutno najniža cijena u 2021.godini, više neće biti najniža cijena u 2024. godini.


Najniža cijena biti će neka viša cijena zbog još većeg ulaska novca na tržište.

Najniža cijena u 2024. možda bude $60.000, možda $100.000... To nitko ne može znati, ali...

Činjenica je kako svijet napreduje, populacija raste, sve se više novca printa, a želja za zaradom je sve veća i pristup platformama za investiranje su dostupne sada svakoj osobi na kugli zemaljskoj 🌎 , možemo zaključiti da je SADA najbolji trenutak za naučiti o kripto investicijama, te uložiti u dobar portfolio različitih valuta koje imaju potencijal rasta kroz iduće 3 godine, kako bi profitirali prije ponovne korekcije cijene na tržištu.

💡 Ako trebaš pomoć s odabirom valuta u koje da investiraš, posjeti stranicu https://www.crypto-balkan.com/ i potraži uslugu "Portfolio".

Opskrbi se pravim informacijama i odmah kreni u pravom smjeru.

Kripto je tek na početku 💪4 views0 comments

Recent Posts

See All